Optimale vrijheid met camperverhuur bij Camperland!

Wilt u op vakantie kunnen gaan en staan waar u wilt, maar past een tent niet bij u? Dan is het een goed idee om eens een camper te huren. Zo hebt u dat vrije kampeergevoel, maar hoeft u niet telkens de boel op te zetten. Luifel uitdraaien en u bent klaar! Bij Camperland profiteert u bovendien van onze ruime service. Tijdelijk genieten van de voordelen van een camper? Dat kan, via camperverhuur in Herpen door Camperland.

Ontdek de camper

De camper is een enorm populair vakantieverblijf. En dat is niet voor niets: een camper geeft de vrijheid die bij kamperen hoort, maar een stuk meer comfort dan een tent. Bovendien is het met een camper makkelijker om vaak te verplaatsen dan met een caravan. U hebt namelijk niet te maken met het aan- en loskoppelen dat bij een caravan hoort. De vele voordelen van een camper ontdekt u door eens te kiezen voor een huurcamper van Camperland.

U hebt de keuze uit diverse verschillende campers. Lang, kort, hoog, laag: het is allemaal mogelijk. Welke camper het beste bij u past is afhankelijk van bijvoorbeeld het gewenste comfort, het aantal vakantievierders en het type vakantie. Met een kleine camper hebt u minder ruimte en comfort, maar kunt u wel gemakkelijker wildkamperen. Wij helpen u een keuze te maken uit de campers die wij te huur hebben staan.

De vertrouwde service

Wanneer u gebruikmaakt van de camperverhuur van Camperland, kunt u rekenen op onze topservice. Denk bijvoorbeeld aan pechhulp en onze bereidheid om altijd mee te denken. Uw vakantieplezier is immers ons grootste doel.

Wees verzekerd van uw gewenste camper door op tijd uw vakantieverblijf op wielen vast te leggen. Dat kunt u doen door langs te komen in de showroom in Herpen, door te bellen naar tel. 0486-413 678 of door ons een bericht te sturen. Wij wensen u een heel fijne vakantie.

 

Vrijheid kunt u huren bij Camperland.


*  Neem telefonisch contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden !

Bij mensen die graag van vakantieplek wisselen is vooral de camper geliefd: een dagje aan het strand, een citytrip, een paar dagen de natuur in, en dan weer op de camping. Bovendien is je camper meestal zelfvoorzienend: stroom (12V), water, toilet en meestal een douche. Alles heb je aan boord van je huurcamper. En je kunt overnachten op de daarvoor bestemde camperplaatsen of campings. Volgende ochtend de verduisteringen open, ontbijtje en er wacht je weer een nieuw avontuur.

Hier enkele belangrijke tips.

Tip 1. Vroeg boeken.
Vooral in het hoogseizoen zijn huurcampers zeer gewild. Als je echt vast zit aan een bepaalde periode, boek dan op tijd.
Hou rekening met het huren van een camper met de juiste indeling, aantal slaapplaatsen, aantal zitplaatsen.

Tip 2. Kosten.
Hou rekening met de bijkomende kosten, zoals een waarborgsom van € 1.000,00. Bij campers kunt u per week 1750 km rijden en bij een huurperiode van langer dan 3 weken is de kilometrage vrij.

Tip 3. Verzekering.
De huurcamper is uiteraard verzekerd. Wel geldt een eigen risico, dat is de waarborgsom die u heeft betaald. U kunt deze waarborgsom of eigen risico ook afkopen door het te verzekeren bij bv Allianz (dit dient u dan zelf te regelen). Na de verhuurperiode krijgt u de waarborgsom terug betaald als de camper wordt ingeleverd zoals deze is opgehaald door u.

Belangrijke aanvulling tbv verhuur:

1.      De minimale huurperiode in het hoogseizoen (juli en Augustus), is 14 dagen aaneengesloten van vrijdag tot vrijdag. .
2.      Wintersportverhuur tussen 15 december en 1 maart is niet mogelijk.
3.      Afhalen vanaf 14.00 uur en terugbrengen voor 10.00 uur. 
4.      De huurder dient minimaal 21 jaar te zijn. De camper mag uitsluitend worden bestuurd door de in de huurovereenkomst genoemde bestuurder(s). Tevens is de huurder verplicht de geldende wet- en verkeersregels na te leven. Bekeuringen worden achteraf met u verrekend.
5.      Vignetten die verplicht zijn in het buitenland zijn voor rekening van de huurder.
6.      In de camper mag niet worden gerookt en er mogen geen huisdieren mee.
7.     U kunt tegen een meerprijs van € 50,00 bij uw verhuurperiode ook 1 campingtafel met 4 stoelen mee krijgen. Ook is het mogelijk om tegen een meerprijs van € 50,00       inventaris mee te krijgen zoals borden, kopjes, limonade bekers, bestek, pannensetje en een koffiezetapparaat mee te krijgen tijdens de verhuurperiode.

8.     Wilt u reserveren dan verzoeken wij u het volgende mee te brengen: De bestuurder(s): het rijbewijs en paspoort/identiteitsbewijs(origineel) + bankpas.

 

Beschikbare Campers