Een camper kopen doet u natuurlijk bij Camperland / Cor van den Oever!

Een camper staat voor vrijheid. Waar u ook gaat, u hebt uw vakantieverblijf altijd bij u. Een tweedehands camper of een nieuwe camper kopen doet u zorgeloos bij Camperland / Cor van den Oever. Al ruim 30 jaar zijn wij de steun en toeverlaat van camperliefhebbers. Aankoop, service, reparatie, zelfs schadeherstel: wij zijn uw centrale servicepunt. 

Profiteer ook van verrassende acties en leuke aanbiedingen op alle voorraadmodellen en gebruikte campers!

Genieten van kwaliteit

Een camper is een investering in levenskwaliteit. De juiste keuze als alleen het allerbeste goed genoeg is voor uw en uw gezin. Een keuze waarmee u verzekerd bent van een flexibel een comfortabel verblijf van topkwaliteit, dat voldoet aan de zware eisen die u stelt. Vanzelfsprekend.

Om u het beste van het beste te bieden hebben wij 3 merken geselecteerd die garant staan voor variatie en topkwaliteit. Zo zijn wij binnen Nederland exclusief dealer en importeur van de campers van Eura Mobil. Daarnaast zijn altijd de nieuwste campers te koop van Adria en Kabe. Dankzij de ruime keuze is het mogelijk een camper te kiezen die echt bij u past. Gaat u voor ruim of juist compact? Luxe of eenvoud? Wij maken u graag wegwijs in onze showroom in Herpen.

Tweedehands campers kopen

Naast de nieuwe modellen beschikken wij over een wisselende voorraad tweedehands campers. Door bij uw camper kopen voor tweedehands te kiezen bespaart u niet alleen op kosten, maar beschikt u ook al snel over de gewenste camper. De occasions worden namelijk al grondig gecontroleerd bij binnenkomst. U kunt doorgaans al binnen een paar dagen wegrijden met uw ‘nieuwe’ camper!

Dankzij ons BOVAG-certificaat kunt u bij ons terecht voor alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan uw camper. Voor zowel het motorgedeelte als het woongedeelte van uw camper: wij controleren en repareren het allemaal voor u. Ook de APK voeren wij uit. Zo regelt u al uw camperzaken op één plek, namelijk bij Camperland / Cor van den Oever.

Camper kopen? Kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom. Wij vertellen u alles wat u moet weten om een goede keuze te maken. Voor een reparatie of onderhoudsbeurt kunt u het beste een afspraak maken door te bellen naar tel. 0486-413 678 of door ons een bericht te sturen. U kunt dan al snel bij ons terecht. Graag tot ziens bij Camperland / Cor van den Oever!

 

Campers - Onze merken

Welkom bij Eura Mobil

Eura Mobil werd in 1959 opgericht en we zijn thuis in het Duitse Sprendingen, vlakbij Mainz.
Sinds 1983 bouwen we er alleen nog campers, waardoor u Eura Mobil op dit gebied een specialist mag noemen

Adria Campers

Onze huidige campermodellen zijn ontworpen met het beleven van avonturen in het achterhoofd.
Allen onder het Adria label, in de moderne fabriek in Novo Mesto en ondersteund door een vakkundig dealernetwerk in heel Europa.

 

Uw tevredenheid is onze drijfveer

Het kiezen van de juiste camper vereist uitgebreide informatie. Wij willen u helpen, omdat een Bürstner niet alleen wordt gekenmerkt door goede productkwaliteit, doordachte technologie en aantrekkelijk design. Kiezen voor Bürstner heeft nog vele andere voordelen:
KWALITEIT BIJ DE VEILIGHEID
Bürstner neemt dit onderwerp zeer serieus en rust alle campers, waar mogelijk ook in het woongedeelte, met 3-punts veiligheidsgordels uit. U kunt ook standaard een ABS (antiblokkeersysteem) verwachten. In alle modellen bieden wij de bestuurdersairbag in de standaard

Campers - Onderhoud en service

onderhoud en service

Technisch center

Ons moderne technisch center bestaat uit een garage voor het motorgedeelte, caravan werkplaats en een spuiterij en deze worden bemand door opgeleid en gediplomeerd personeel. U kunt met uw camper bij ons terecht voor professionele service en onderhoud. Of het nu gaat om APK, BOVAG keuring, reparatie en/of schadeherstel bij ons bent u aan het goede adres. De schade reparaties voeren we uit voor alle merken en voor alle verzekeringsmaatschappijen. Camper en Caravancenter Cor van den Oever is BOVAG en FOCWA erkend / gecertificeerd.

Service en onderhoudDirect contact opnemen

Mei 2022.

Grote vraag naar nieuwe en gebruikte caravans en campers blijft aanhouden.

Omdat er problemen blijven met het op tijd leveren van nieuwe caravans en campers blijft de vraag naar gebruikte caravans en campers hoog. 
Mocht u nog op zoek zijn naar jonge gebruikte caravans of campers bekijk dan onze website.

Op onze site kunt u zien wat we op voorraad hebben staan en wat we op kort termijn nog binnen krijgen.(Campers en caravans)

Ook in onze verhuurvloot hebben wij nog mogelijkheden om een camper te huren. 

Nieuwsgierig geworden?  U bent van harte welkom.

 

Lees verder

Camperland - Cor van den Oever