Dorema voortenten en luifels

Dorema Madison

Welkom bij Doréma

Doréma is sinds 1987, al bijna 30 jaar, de complete specialist in caravan-voortenten en luifels. Wij ontwerpen en produceren in eigen beheer topkwaliteit voortenten, frames en accessoires voor alle gangbare modellen caravans.

Alle voortenten zijn gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen en met zorg verwerkt tot een duurzaam en gebruiks­vriendelijk kampeerproduct. Na een kritische eindcontrole door onze kwaliteitsmedewerkers worden alle tenten voorzien van het Doréma ­Kwaliteitscertificaat met 2 jaar garantie.

Walker Voortenten en luifels

Walker Signum voortent

Isabella Voortenten en luifels

Isabella Ambassador Seed

ISABELLA Voortenten en luifels voor de caravan

Op de camping breng je veel tijd door in de voortent. Je gebruikt je voortent als woonkamer, eetkamer, opbergruimte en ontmoetingsruimte. Daarom is het belangrijk om voor een voortent te kiezen die op jouw behoeften is afgestemd.

In onze collectie vind je allerlei voortenten; van tenten voor langkampeerders tot trekkerstenten of tenten die het hele jaar door kunnen worden gebruikt. Wij hebben ook voortenten die speciaal zijn ontworpen voor kleinere caravans. En je kunt altijd op de bekende Isabella kwaliteit rekenen: ruim 60 jaar lang getest en verfijnd.

Thule Omnistore luifels

Thule Omnistore luifel

Fiamma luifels

Fiamma luifel

Zo vrij als een vogel

"Wie kiest voor Fiamma maakt deel uit van een groep dynamische en actieve personen. Het zijn veeleisende klanten die ervan houden lekker met de camper op weg te gaan en zo nieuwe plaatsen te ontdekken. 

Snel op vakantie

Wij bieden je een compleet assortiment aan hoogwaardige accessoires die verkrijgbaar zijn bij je eigen reseller. Fiamma is een stabiel bedrijf dat in meer dan 60 jaar een goede reputatie heeft opgebouwd onder de liefhebbers van het buitenleven. Wij bieden een superieure kwaliteit en een excellente after-sales. Het merk Fiamma biedt de nodige zekerheid en is ISO 9001 gecertificeerd.  Daarom is Fiamma een A- merk dat aanbevolen wordt door kenners. Je kiest voor zekerheid, want de producten van Fiamma zijn handig, gemakkelijk in het gebruik en onmisbaar voor een nog comfortabeler verblijf in de open lucht. 

Klik hier om naar de site van Fiamma te gaan voor meer info.
Indien  u meer vragen heeft, neem dan contact op met onze technische dienst.

Download
 

De ideale voortent voor uw caravan of camper

Is uw voortent toe aan vervanging? Of bent u op zoek naar een manier om meer ruimte of gemak te creëren? Vind de ideale voortent voor de caravan of camper in Herpen bij Camper en Caravancenter Cor van den Oever. U kunt uw voortent of luifel op maat bestellen en deze dus helemaal aanpassen aan uw wensen. Extra opslag of slaapcompartiment? Makkelijker opzetten? Het is allemaal mogelijk bij Cor van den Oever en nog voor een zachte prijs ook.

De ideale voortent

Of u nu lang op één plek blijft tijdens de zomer of veel rondtrekt tijdens het laagseizoen: de voortent is van grote invloed op uw kampeergemak. In beide gevallen is echter een andere voortent wenselijk. Daarom is het een goed idee om een voortent te kopen die helemaal aansluit op uw wensen en eisen. Bij Camper en Caravancenter Cor van den Oever in Herpen kunt u terecht voor een prachtige voortent of luifel voor uw camper of caravan die de vakantie nét een stukje makkelijker maakt.

Het is dan ook mogelijk om de voortent voor uw caravan of camper op maat te laten maken. De breedte is uiteraard afhankelijk van de breedte van uw camper of caravan, maar de diepte, materialen, kleuren, extra compartimenten, ramen en andere eigenschappen van de voortent zijn door u te bepalen. Wilt u voor uw camper alleen een luifel? Of hebt u een zeer kleine caravan waardoor de voortent moeilijk te vervangen is? Wij leveren een voortent voor iedere caravan en camper.

Klaar om te gaan

Wij verkopen voor caravans luifels en voortenten van gerenommeerde fabrikanten als Dorema, Isabella en Walker. Voor campers is een goede voortent moeilijker te vinden, maar wij bieden prachtige exemplaren van Thule-Omnistore, Fiamma en Dometic. Bovendien leveren wij de voortenten en luifels compleet, inclusief frame en haringen. Zo bent u gelijk klaar voor vertrek.

Er is enorm veel mogelijk en wij laten u graag zien wat de fabrikanten u te bieden hebben. Kom gerust eens langs in onze showroom of maak een afspraak. Stuur ons simpelweg een bericht of bel naar tel. 0486-413 678. Een nieuwe voortent of luifel kopen? Natuurlijk bij Cor van den Oever!

 

Mei 2022.

Grote vraag naar nieuwe en gebruikte caravans en campers blijft aanhouden.

Omdat er problemen blijven met het op tijd leveren van nieuwe caravans en campers blijft de vraag naar gebruikte caravans en campers hoog. 
Mocht u nog op zoek zijn naar jonge gebruikte caravans of campers bekijk dan onze website.

Op onze site kunt u zien wat we op voorraad hebben staan en wat we op kort termijn nog binnen krijgen.(Campers en caravans)

Ook in onze verhuurvloot hebben wij nog mogelijkheden om een camper te huren. 

Nieuwsgierig geworden?  U bent van harte welkom.

 

Lees verder

Camperland - Cor van den Oever