Airconditioning

Telair 5400 H

TELAIR AIRCONDITIONING

Monoblok airconditioner SILENT 7400H en SILENT 5400H, die speciaal ontwikkeld is om op het dak van middelgrote en grote campers en caravans geïnstalleerd te worden. Er is speciale aandacht besteed aan het zeer stille geluidsniveau zowel binnen als buiten.

WARMTEPOMP
de verwarming met een warmtepomp met hoog rendement levert een verwarmingscapaciteit van 2,3 kW op met een verbruik van slechts 0,92 kW. De warmtepomp is doeltreffend bij een buitentemperatuur tot +4°C (Silent 7400H), waarna de capaciteit drastisch vermindert.Telair interieur

AUTOMATISCHE REGELING
Door de functie AUTO in te stellen kiest de airconditioner automatisch de meest geschikte ventilatiesnelheid en de koel- of verwarmingsfunctie.

AFSTANDSBEDIENING
met programmeerbare timer.

VOELERS: ter beveiliging tegen ijsvorming.

INWENDIGE FILTERS: verwisselbaar en kunnen gereinigd worden.


DOMETIC AIRCONDITIONING

De airco’s uit de FreshJet-serie, die compact en licht zijn, zijn er in diverse uitvoeringen, zodat ze geschikt zijn voor voertuigen van alle afmetingen. Het aanbod omvat de kleinste airco op de markt, waardoor er meer dan genoeg ruimte overblijft voor dakaccessoires. Andere modellen hebben een heel lage startstroom en softstartopties. Geniet met onze FreshJet van koele, ontvochtigde lucht, waar u ook bent.

Dometic FJ 2200FRESHJET serie

Voertuigen van elk formaat kunnen worden voorzien van airconditioning met de succesvolle FreshJet-serie, bestaande uit vier modellen. Deze FreshJet-modellen zijn de compactste airconditioners op de markt. De hier getoonde versies hebben hetzelfde ultracompacte design. Hierdoor blijft er op het dak nog genoeg ruimte over voor zonnepanelen, een satellietschotel of zelfs een tweede FreshJet wanneer u gescheiden klimaatzones wilt creëren. De zeer lage opstartstroom van de FreshJet 1100/1700 en de softstart van de FreshJet 2200 zorgen ervoor dat de airco's zelfs op laag afgezekerde campings zonder problemen werken

 

Dometic Frshlight

De unieke combinatie van een airco EN een dakraam: De Dometic FRESHLIGHT

Voor deze innovatieve airco's hoeft geen dakraam te wijken – integendeel. Bij de Dometic FreshLight-serie is het dakraam in de aircobehuizing geïntegreerd. Het resultaat: een aangename temperatuur in uw caravan of camper en nog steeds natuurlijk licht dat door het dakraam naar binnen komt. Leverbaar in twee vermogensniveaus.

 

 

VOOR HET MONTEREN VAN EEN AIRCO OP UW CAMPER OF CARAVAN, NEEM DAN CONTACT OP MET ONZE TECHNISCHE DIENST.