Camper- en caravanonderhoud bij Camperland

Vertrekt u binnenkort op vakantie? Dan is het weer tijd voor een onderhoudsbeurt aan uw caravan of camper. Zo weet u zeker dat u straks veilig onderweg bent. Voor iedere beurt, van een kleine caravankeuring tot de APK, kunt u zorgeloos terecht bij Camperland. Wij zijn BOVAG-gecertificeerd en zorgen dus dat uw mobiele vakantieverblijf aan alle eisen voldoet. Camper- of caravanonderhoud in Herpen e.o.? Natuurlijk bij de specialisten van Camperland.

Uw servicepunt

Al ruim 30 jaar zijn wij dé specialist in alles wat te maken heeft met campers en caravans. U kunt bij een prachtig nieuw exemplaar of een goed onderhouden occasion kopen. Ook een voortent op maat bestellen maken wij voor u in orde. Onze grote kracht ligt echter in de werkplaats. Dankzij de werkplaats kunnen wij uw geliefde camper of caravan namelijk ook vakkundig onderhouden en eventueel repareren. En wij zeggen altijd: caravan-/camperonderhoud is behoud!

U kunt bij ons aankloppen voor iedere soort camper- en caravanonderhoud. Wilt u enkel de remmen en lichten laten checken of een vochtmeting laten doen? Geen probleem. Is het tijd voor de APK? Ook dan kunt u probleemloos bij onze camper- en caravanservice terecht. Indien er iets gerepareerd moet worden, bespreken wij dit eerst met u. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

BOVAG

Dat wij als caravan- en camperspecialist beschikken over een BOVAG-certificaat is vrij uniek. Wij zetten de voordelen van een BOVAG-onderhoudsbeurt voor u op een rijtje:

 

 • Controle op wettelijke eisen
 • Controle op veiligheid
 • Controle van remsysteem
 • Controle van gassysteem
 • Uitgebreid keuringsrapport met remmentestverslag
 • Onderhoud aan uw caravan, vouwwagen of camper
 • Herstelwerkzaamheden, in overleg met u
 • BOVAG-keuringssticker
 • Drie maanden reparatiegarantie
 • Zeker zijn van zorgeloos genieten van uw kampeervakantie

 

Campercare

Campercare is de all-in-onderhoudsbeurt voor een vast en scherp tarief, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

campercare

 

Maak dus snel een afspraak voor vakkundig onderhoud aan uw camper of caravan. Let wel: in het voorjaar zijn we al vroeg vol gepland, dus wees er op tijd bij!

Bel naar tel. 0486-413 678 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag verder.

 

Accessoires voor Campers en Caravans

gereedschap sleutels

Montage accessoires

Bij Camperland kunt u terecht voor de montage van alle voorkomende caravan en camper accessoires.
Denk hierbij aan bijvoorbeeld;

Caravanmovers
Voortenten en luifels
Navigatiesystemen
Accu's en laden
(Hydraulische) Levelsystemen
Cassetteluifels
Dak-airconditioning
TV kijken op de camping
Fietsdragers voor caravans
Fietsdragers voor campers

Wij zijn dealer en/of servicepartner van alle bekende merken, zoals onder andere AL-KO,  TRUMA, Dometic, Oyster, E&P Levelsystemen, Teleco, etc!

Dankzij dit partnerschap worden onze monteurs regelmatig bijgeschoold door de fabrikanten, en bovendien krijgt u bij Camper- en Caravancenter Cor van den Oever  service op uw aankopen!

Camper accessoiresCaravan accessoires

 

BOVAG Onderhoud

Bovag onderrhoud

Waarom kiezen voor een BOVAG werkplaats?

DE VOORDELEN VAN EEN BOVAG ONDERHOUDSBEURT
• Controle op wettelijke eisen
• Controle op veiligheid
* Controle op remsysteem
* Controle op gassysteem
• Uitgebreid keuringsrapport met remmentestverslag
• Onderhoud aan uw caravan, vouwwagen of camper
• In overleg met u herstelwerkzaamheden
• BOVAG-keuringssticker
• Drie maanden reparatiegarantie
• Zeker zijn van zorgeloos genieten van uw kampeervakantie

Ons motto: Onderhoud is behoud !

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.
Let wel: in het voorjaar zijn we vroeg vol gepland.

Schadeherstel

schade achterzijde

Camperland: vakkundig in caravan- en camperreparatie

Hebt u schade opgelopen aan uw geliefde caravan of camper? Wacht niet te lang en breng uw mobiele vakantieverblijf naar de werkplaats van Camper en Caravancenter Cor van den Oever. Wij maken een gedetailleerde inschatting van de schade en kosten, zodat alles duidelijk is voor u én de verzekering. Dankzij onze spuiterij kunnen wij de caravan- of camperreparatie in Herpen bovendien netjes wegwerken. Zo bent u al snel weer onderweg.

In goede handen

Het is erg vervelend om grote schade aan de caravan of camper op te lopen. Niet alleen kunt u een tijdje geen gebruik maken van het verblijf, er moet ook nog eens best wat geregeld worden. Dat geldt niet bij een kleine kras – wij kunnen uw caravan zo spuiten dat hier al snel weinig meer van te zien is – maar met grotere schade moet de verzekering erbij komen. Bij Cor van den Oever is uw caravan of camper daarom in extra goede handen.

Schade aan de camper of caravan? Dan volgt u de volgende stappen:

 

 1. Meld de schade direct of in ieder geval zo snel mogelijk bij uw verzekeringsmaatschappij
 2. Indien het schadebedrag hoog lijkt te zijn, zal de verzekeringsmaatschappij meestal een schade-expert sturen om de schade te beoordelen
 3. Wij zullen met de schade-expert overleggen omtrent de beste benadering
 4. Wij vragen u de camper of caravan bij ons te parkeren, minstens een werkdag voor het bezoek van de schade-expert. Zo kunnen wij alvast een calculatie maken.
 5. Wij hebben de volgende documenten nodig: een kopie van het kenteken deel 1, de tenaamstelling en het polis- en schadenummer
 6. Wij laten u weten wat er is vastgesteld door ons en de schade-expert en wat u verder kunt verwachten
 7. Tot slot gaan wij aan de slag met de camper- of caravanreparatie

 

Onze service

Ons doel is altijd om u zo goed mogelijk te helpen. In onze BOVAG-gecertificeerde werkplaats voeren wij iedere caravan- of camperreparatie met de grootste nauwkeurigheid uit. Of het nu gaat om de camper spuiten of een nieuwe bumper.

Komt u langs voor een caravan- of camperreparatie? Laat het ons tijdig weten. Dat doet u door te bellen naar tel. 0486-413 678 of door ons een bericht te sturen via het contactformulier. Wij ontvangen u graag in onze werkplaats in Herpen.

aveco dealer repair